Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic vrea să revină la Dinamo. Ce condiţie a pus pentru a se întoarce pe banca echipei: "Sunt dispus să mă întorc"

Mircea Rednic vrea să revină la Dinamo. Ce condiţie a pus pentru a se întoarce pe banca echipei: "Sunt dispus să mă întorc"
Comentarii

Suporterii lui Dinamo au boicotat conferinţa de presă în care trebuia prezentat Eugen Neagoe şi au anulat evenimentul care era programat la ora 15:00.

Suporterii dinamovişti au ocupat sala de conferinţe de la Săftica şi i-au transmis un mesaj clar lui Ionuţ Negoiţă: revenirea lui Mircea Rednic pe banca echipei şi îndepărtarea lui Eugen Neagoe (DETALII AICI).

Imediat după toate evenimentele care au avut loc la Săftica, Mircea Rednic a fost contactat de Radio Dinamo 1948 şi a recunoscut că este interesat de o nouă colaborare cu Ionuţ Negoiţă, însă cu o singură condiţie.

"Sunt dispus să mă întorc la Dinamo, doar dacă pleacă Bogdan Bălănescu" , a declarat Mircea Rednic.

Sursele Telekom Sport au aflat că Rednic ar reveni la Dinamo doar pentru suporteri şi că l-ar vrea alături pe Alexandru David pentru postul de preşedinte, în timp ce, Bogdan Bălănescu ar rămâne să se ocupe în continuare de partea administrativă a clubului.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare