Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Sandu: "Am fost în fotbal 50 de ani, o viaţă de om! Cine se mai interesează de mine?". "Naşul" nu e interesat de scandalul FRF vs. LPF

Mircea Sandu: "Am fost în fotbal 50 de ani, o viaţă de om! Cine se mai interesează de mine?". "Naşul" nu e interesat de scandalul FRF vs. LPF

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Sandu (68 de ani), fostul preşedinte al FRF, a reapărut în viaţa publică după o perioadă de "dispariţie" şi a spus că, după ce şi-a dedicat viaţa 50 de ani fotbalului, nu se mai interesează nimeni de el.

Sandu a fost preşedintele FRF între 1990 şi 2014, când a fost înlocuit de Răzvan Burleanu. Într-un interviu acordat pentru playsport.ro, Sandu a spus că "după o viaţă de om" petrecută în lumea fotbalului nimeni nu se interesează de el.

"Am fost integrat fotbalului românesc cam 50 de ani. Aproape o viaţă de om! După 50 de ani cine se mai interesează de mine? Mai nimeni, ca să nu zic de-a dreptul nimeni! Fotbalul românesc nu mai este interesat de mine. Au uitat tot ceea ce am făcut. Toată munca mea a fost dată la spate. Eu nu mai contez. Nu meritam atâta ignoranţă. Atunci, eu de ce-aş mai fi interesat de fotbal?", a declarat Mircea Sandu, pentru playsport.ro.

Mircea Sandu a spus că nu e interesat de scandalul dintre FRF şi LPF, dar şi că n-are ce să vadă în fotbalul actualul din Liga 1. "Chiar nu mă interesează ce se întâmplă între FRF şi LPF, nici nu m-am preocupat să cunosc detaliile ca să-mi dau seama cine are dreptate şi cine nu. Din partea mea, să se şi bată, să facă ce vor. Nu m-a întrebat nimeni de sănătate, deci în niciun caz nu mi-a cerut nimeni o părere despre subiectul ăsta. Cu sinceritate vă spun că nu îmi pasă. Sunt într-un moment al vieţii mele în care mă simt pur şi simplu dezamăgit şi prefer să îmi acord atenţie numai mie. 50 de ani am trăit pentru fotbal, am lăsat totul pentru fotbal. Acum trăiesc pentru familia mea. Îmi ajunge, chiar nu vreau să mai aud de fotbalul românesc", a mai spus Sandu.

Afla mai multe despre: mircea sandu 

viewscnt
Articole similare