Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a anunţat ce se întâmplă cu Ionuţ Radu: ”Cei de acolo îl doresc!” Relaţie specială cu Olăroiu: ”Vorbim despre tot!”

 Mirel Rădoi a anunţat ce se întâmplă cu Ionuţ Radu: ”Cei de acolo îl doresc!” Relaţie specială cu Olăroiu: ”Vorbim despre tot!”
Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia delicată pe care o traversează portarul Ionuţ Andrei Radu, actualmente la FC Parma.

Într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor, Mirel Rădoi a anunţat revenirea lui Ionuţ Radu la Internazionale Milano: ”Şi-a prelungit contractul până la finalul sezonului cu Parma. M-a ajutat cu ceva informaţii şi Cosmin Olăroiu, că patronul lui e şi la Inter şi înţeleg că Radu se va întoarce la milanezi. Cei de acolo îl doresc. Să vedem dacă va rămâne să apere acolo sau o să fie împrumutat” a mărturisit Mirel Rădoi, pentru sursa citată.

Noul selecţioner al României a sublinat încă o dată legătura puternică dintre el şi unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului, Cosmin Olăroiu. Pe fostul tehnician al Stelei, Rădoi îl consideră mentorul său: ”Da, discut cu el în foarte multe situaţii. Vreau să aflu cum a făcut el în momente asemănătoare celor în care mă aflu eu, cum ar proceda acum, care ar fi sfaturile lui pentru mine. Vorbim despre tot, de la sisteme de joc, antrenamente, până la modul în care se discută individual cu jucătorii. E antrenorul cu care m-am înţeles cel mai bine. Pentru că am realizat că el m-a înţeles de fapt cel mai bine dintre toţi cu care am lucrat” a spus Rădoi pentru Gazeta.

 

Afla mai multe despre: mirel rădoiionuţ radu 

viewscnt
Articole similare