Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a asistat la FCSB - Clinceni 2-3: ”El vede, dar trebuie să aleagă”. VIDEO | Selecţionerul a venit cu o maşină de curse :)

Mirel Rădoi a asistat la FCSB - Clinceni 2-3: ”El vede, dar trebuie să aleagă”. VIDEO | Selecţionerul a venit cu o maşină de curse :)

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi a asistat la amicalul FCSB - Academica Cliceni 2-3, al doilea amical jucat în această perioadă de echipa lui Vintilă. Selecţionerul a ieşit în evidenţă şi cu bolidul în care a venit la meci.

Selecţionerul naţionalei României strânge în această perioadă informaţii despre jucătorii pe care îi are în vedere. Sâmbătă, Mirel Rădoi a mers în cantonamentul din Berceni, unde s-a disputat amicalul FCSB - Academica Cliceni 2-3. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei, spune că toţi jucătorii pe care i-a urmărit Mirel Rădoi au lăsat o impresie foarte bună:

”(Mirel a avut ce să vadă?) Ca întotdeauna. El vede, dar trebuie să aleagă, aia e mai important. Vreau să spun că toţi mi-au plăcut dintre ăştia care sunt pasibili de selecţionare la un lot sau la celălalt, U21 sau cel mare. Bine, s-au pregătit şi ritmul de joc... eu vreau să văd ce va fi săptămâna viitoare, nu cumva să fiu minţit de acest ritm acum”, a spus Mihai Stoichiţă.

Mirel Rădoi a venit cu un Mercedes AMG de peste 170.000 de euro

Mare pasionat de automobile de lux, Mirel Rădoi a ieşit în evidenţă şi de această dată. Selecţionerul României a venit la meci cu un Mercedes AMG GT63S, un bolid care cost peste 170.000 de euro. Un astfel de model are 639 de cai putere şi acelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare