Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a dezvăluit cu exactitate cât va mai sta pe banca echipei naţionale: „O să fiu alb în cap”

Mirel Rădoi a dezvăluit cu exactitate cât va mai sta pe banca echipei naţionale: „O să fiu alb în cap”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de fotbal a României a luat o mare gură de oxigen înaintea ultimelor două meciuri din Liga Naţiunilor. Învinsă de trei ori consecutiv în octombrie, selecţionata noastră şi-a luat revanşa cu Belarus. „Tricolorii” au câştigat cu 5-3 amicalul şi l-au făcut pe Rădoi să îşi reconsidere poziţia în ceea ce priveşte o potenţială demisie.

Mirel Rădoi a fost numit selecţionerul României pe 26 noiembrie 2019. El a stat pe banca primei reprezentative la şase meciuri, dintre care nu a reuşit să câştige decât două. În rest a bifat trei înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

Antrenorul în vârstă de 39 de ani este mult mai optimist după succesul cu Belarus, care a întrerupt seria celor trei eşecuri cu Islanda, Norvegia şi Austria.

„Contractul meu este şi pentru următoarea campanie, mai departe de 2022 nu mi s-a propus nimic şi nu ştiu dacă aş accepta în momentul de faţă. Am discutat ceva la început, vom vedea şi dacă va exista, va exista doar pentru Campionatul Mondial, dar vorbim peste doi ani, când o să fiu alb, poate mai rău ca tine. 

Nu ştiu dacă în ultimii ani am fost o echipă care s-a calificat mereu la turnee finale şi de aici vine această frustrare a noastră şi a rezultatelor. Problema este că sunt oameni de fotbal care vin şi par că prin declaraţiile lor sunt împotriva jucătorilor, nu neaparat împotriva mea că eu sunt aici în faţa dumneavoastră să apăr jucătorii”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă de după meciul cu Belarus.

Rădoi este la doar a treia sa experienţă ca antrenor. El le-a mai pregătit pe FCSB (2015) şi echipa naţională de tineret a României (2018-2019). Duminică, 15 noiembrie, „tricolorii” joacă cu Norvegia, iar apoi, miercuri, 18 noiembrie, cu Austria.

Cele două partide vor încheia campania „tricolorilor” în UEFA Nations League, acolo unde, după patru etape, se află pe locul 3, cu patru puncte, cinci mai puţine decât Austria şi Norvegia.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare