Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a explicat declaraţia sumbră de la finalul meciului cu Norvegia

Mirel Rădoi a explicat declaraţia sumbră de la finalul meciului cu Norvegia

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea la finalul înfrângerii cu Norvegia, 4-0, când a declarat că pentru meciul cu Austria se gândeşte doar să evite un alt rezultat de proporţii.

Selecţionerul a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, că vorbele sau au reprezentat doar nişte gânduri negre exprimate sincer la finalul meciului.

”Acelea au fost doar nişte gânduri negre pe care le-am avut după meciul cu Norvegia, am fost sincer, nu am căutat să le transmit un mesaj public jucătorilor. Sunt şi alte discuţii pe care le avem cu ei, iar aceste discuţii rămân doar între noi.

Nu ne-a şocat nimic în ultimele două meciuri, însă, în ultimii 30 de metri, nu am produs absolut nimic. Aceasta este problema cu care ne confruntăm în acest moment. De-a lungul timpului, chiar  şi când eram eu jucător, tot în acea zonă am avut probleme, deşi atunci aveam jucători de mare calitate precum era Adrian Mutu.”, a explicat Mirel Rădoi.

Echipa naţională de fotbal a României joacă miercuri, la Ploieşti, cu Austria, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaaustrianorvegia 

viewscnt
Articole similare