Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă s-a împăcat cu cei de la Dinamo după ce a luat doi jucători la lot. Ce a răspuns

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă s-a împăcat cu cei de la Dinamo după ce a luat doi jucători la lot. Ce a răspuns

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi spune că a lăsat în urmă declaraţiile făcute de preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, care a declarat că selecţionerul ”are nevoie de un control la oftalmolog”, după ce, iniţial, niciun jucător de la Dinamo n-a fost la tineret.

Mirel Rădoi şi-a atras critici dure din partea preşedintelui lui Dinamo, în momentul în care a anunţat lotul pentru meciurile cu Portugalia şi Bosnia. Nemulţumirea lui Alexandru David a fost că selecţionerul U21 n-a chemat niciun jucător de la Dinamo.

Între timp, Andrei Ivan şi Ionuţ Nedelcearu au devenit indisponibil pentru meciul cu Bosnia, după ce au fost eliminaţi cu Portugalia. Rădoi şi-a completat astfel lotul cu doi jucători de la Dinamo, Ricardo Grigore şi Robert Moldoveanu. Întrebat dacă prin aceste decizii s-a împăcat cu cei de la Dinamo, Rădoi a explicat că n-a fost afectat de acele declaraţii şi nu au afectat în vreun fel selecţia de la tineret:

”Oricine poate să-şi spună părerea, nu am fost angajat să port dialog sau controverse cu altcineva, am fost angajat să antrenez. Indiferent cât de tare sau uşor vor ţipa, convocările sunt făcute pe alte criterii”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21alexandru daviddinamo 

viewscnt
Articole similare