Experiențe împreună.
You are here:

Mirel Rădoi a fost invitat de Gigi Becali la nunta Teodorei. Ce răspuns a dat selecţionerul naţionalei de tineret

Mirel Rădoi a fost invitat de Gigi Becali la nunta Teodorei. Ce răspuns a dat selecţionerul naţionalei de tineret

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că a primit invitaţie la nunta Teodorei Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, dar nu poate fi prezent la eveniment, deoarece se află în cantonament cu naţionala de tineret.

În week-end-ul care urmează este sărbătoare mare în familia Becali. Teodora, fiica cea mare a patronului FCSB, va spune ”da” în faţa stării civile. Nu mai puţin de 700 de persoane au primit invitaţia la nunta Teodorei Becali şi sunt informaţii că Gigi Becali ar fi investit 500.000 de euro în acest eveniment.

Printre cei care au primit invitaţie este şi Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali. Însă selecţionerul naţionalei de tineret spune că nu poate onora invitaţia, deoarece are programa cu România U21: ”Am invitaţie, dar nu am cum să plec din cantonamentul echipei naţionale, să mă prezint la astfel de evenimente”, a declarat Mirel Rădoi.Naţionala de tineret va întâlni în această seară Ucraina U21, de la 20:30, în preliminariile EURO 2021. Luni, România va juca împotriva Irlandei de Nord, de la aceeşi oră.

Mirel Rădoi şi Gigi Becali au avut în ultima perioadă relaţii reci, după ce selecţionerul naţionalei de tineret a declarat în mai multe rânduri că nu este de acord cu modul în care omul de afaceri conduce FCSB-ul.

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...