Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a luat decizia finală! Ce spune selecţionerul U21 despre venirea la Craiova: ”Doar la asta mă gândesc”

Mirel Rădoi a luat decizia finală! Ce spune selecţionerul U21 despre venirea la Craiova: ”Doar la asta mă gândesc”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi a dorit să clarifice zvonurile care-l dădeau antrenor la Craiova şi a anunţat că nu va pleca din funcţia de selecţioner al României U21.

Rădoi a dezvăluit că n-a fost contactat de nimeni de la Craiova şi că îşi doreşte să rămână la echipa naţională de tineret în continuare.

"Referitor la informaţiile apărute în ultima perioada în presă, vreau să fac următoarele precizări. Nu am discutat cu nimeni de la Craiova despre o eventuală venire a mea pe banca echipei. Iniţial am crezut că este doar o speculaţie de presă, dar doresc să opresc aceste zvonuri pentru că deja s-a vorbit prea mult despre un subiect care nu există.

Sunt selecţionerul reprezentativei U21 a Romaniei, mă gândesc doar la turneul final din vară. După aceea, mă voi gândi la preliminariile pentru Euro 2021. Am tot respectul pentru clubul din Craiova, pentru fanii olteni şi pentru Devis Mangia, un tehnician italian pe care îl apreciez şi care a realizat lucruri extraordinare la Craiova, şi vreau să se ştie că nu s-a pus niciodată în discuţie venirea mea acolo", a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: radoiromaniacraiova 

viewscnt
Articole similare