Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a mai pierdut un tricolor din echipa naţională: "Nu sunt sigur că poate juca peste câteva zile"

Mirel Rădoi a mai pierdut un tricolor din echipa naţională: "Nu sunt sigur că poate juca peste câteva zile"
Comentarii

Naţionala României a mai suferit o lovitură în apărare. Selecţionerul Mirel Rădoi a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să-l schimbe pe fundaşul central Andrei Burcă.

Mirel Rădoi, despre Burcă: "Nu sunt sigur că în momentul de faţă poate juca peste câteva zile"

Înaintea meciului de luni, de la 21:45, împotriva Armeniei, tricolorii l-au pierdut şi pe Andrei Burcă. Fotbalistul CFR-ului a ieşit accidentat în repriza a doua a meciului cu Germania. Cu câteva zile înaintea meciului de la Hamburg, Ionuţ Nedelcearu a acuzat dureri şi nu a fost folosit, dar Rădoi aşteaptă veşti bune pentru partida cu Armenia. 

“Ne-am gândit că trebuie să aducem trei fundaşi centrali în seara asta, că putem acoperi mai bine zona aceea. N-aş fi fost supărat absolut deloc dacă Germania câştiga golul doi dintr-un atac, dintr-un joc combinativ. Din păcate a fost dintr-o fază fixă. Dintr-o fază fixă, când ai jucătorul lângă tine, lucrurile astea sunt foarte uşoare şi mi-e greu să accept. Nu pot să spun că sunt mulţumit că am condus cu 1-0, am pierdut cu 2-1  cu o echipă foarte bună. Punctul ăla era un punct de moral pentru noi. Germanii şi-au creat câteva ocazii din centrări.

Burcă nu sunt sigur că în momentul de faţă poate juca peste câteva zile. A simţit că nu poate să continue meciul. Vom vedea dacă Nedelcearu va reveni. Chiar dacă am avea unele probleme trebuie să găsim soluţii. Cele trei finale rămase sunt cele mai importante pentru noi. Nu avem timp să ne plângem în seara asta. Trebuie imediat să ne gândim la Armenia”, a declarat selecţionerul, pentru Pro TV.

Vlad Chiricheş, Adrian Rus, Alin Toşca, Albu şi Nedelcu pot fi folosiţi pe postul de fundaş central, dintre jucătorii apţi pentru următorul meci. 

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaandrei burcagermania romaniaromania armenia 

viewscnt
Articole similare