Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a mers la antrenamentele lui VfB Stuttgart: ”Este un lucru grozav pentru mine”

Mirel Rădoi a mers la antrenamentele lui VfB Stuttgart: ”Este un lucru grozav pentru mine”
Comentarii

Mirel Rădoi a ajuns în cantonamentul lui VfB Stuttgart şi spune că ”este un lucru grozav” pentru el să aibă parte de o asemena experienţă.

Pe 8 octombrie, România va juca împotriva Germaniei, în deplasare, în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Partida va avea loc în Hamburg, dar Mirel Rădoi a ajuns în aceste zile în Stuttgart, în cantonamentul lui VfB.

Mirel Rădoi, în cantonamentul lui VfB Stuttgart. Selecţionerul României, încântat

Publicaţia Kicker scrie despre motivul pentru care Mirel Rădoi a ajuns în cantonamentul lui VfB Stuttgart. Este vorba despre un stagiu de pregătire pentru tânărul selecţioner al României.

Timp de două zile, antrenorul în vârstă de 40 de ani va avea acces la şedinţele de pregătire susţinute de antrenorul Pellegrino Matarazzo şi va lua notiţe despre metodele de lucru aplicate la echipa din Bundesliga.

La finalul acestui scurt stagiu de formare, Mirel Rădoi va asista la întâlnirea dintre Stuttgart şi Hoffenheim, meci programat sâmbătă, de la 16:30.

”Este un lucru grozav pentru mine. Sunt extrem de recunoscător faţă de cei responsabili (n.r. care i-au permis accesul la antrenamente) şi apreciez foarte mult. VfB reprezintă fotbalul de succes şi spectaculos şi se bazează pe tineri talentaţi.

Modul în care sunt introduşi în realităţile fotbalului profesionist de înaltă performanţă, de către antrenorul Matarazzo, este foarte interesant. România are, de asemenea, un număr de tiner jucători pe care aş dori să-i dezvolt şi mai mult”, a spus Mirel Rădoi pentru Kicker.

După ce-şi va încheia acest stagiu de formare, Mirel Rădoi se va alătura naţionalei României în cantonamentul din Germania, pentru a pregăti meciul de pe 8 octombrie.

VfB Stuttgart ocupă locul 13 în Bundesliga, cu 5 puncte acumulate în 6 etape. De-a lungul timpului, la VfB Stuttgart au jucat mai mulţi fotbalişti români: Florin Răducioiu, Ionel Ganea, Ciprian Marica şi Alex Maxim.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare