Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a pierdut un titular în ultimul moment! Decizia luată înainte de startul partidei cu Islanda

Mirel Rădoi a pierdut un titular în ultimul moment! Decizia luată înainte de startul partidei cu Islanda
Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a fost nevoit să formeze un nou cuplu de fundaşi centrali, pentru meciul cu Islanda, după ce nu s-a putut baza pe unul dintre titulari.

LIVE | Islanda - România, pe Telekomsport.ro

România a pierdut trei fundaşi centrali, înaintea meciului cu Islanda. Vlad Chiricheş s-a accidentat, Ionuţ Nedelcearu a fost nevoit să fie în Grecia, pentru a semna cu AEK, în timp ce Dragoş Grigore a venit cu probleme la lot. 

Tocmai aceste probleme medicale acuzate de fundaşul central al lui Ludogoreţ au produs şi o schimbare surprinzătoare în echipa de start, conform Gazetei Sporturilor. Mirel Rădoi a ţinut cont de problemele medicale ale lui Dragoş Grigore şi l-a trimis pe Mihai Bălaşa în primul 11. 

Selecţionerul a avut de ales între Bălaşa şi Toşca, dar, probabil, l-a preferat pe fotbalistul de la U Craiova, datorită taliei superioare. 

Echipele de start la meciul Islanda - România

  • Islanda: Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, Magnusson - Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson - G. Sigurdsson, Finnbogason
  • Rezerve: Kristinsson, Runarsson, B.Saevarsson, Eyjolfsson, Ingason, Sightorsson, Anderson, Sigurjonsson, Gudmundsson, Bodvarsson, Skulason
  • Tătăruşanu - Manea, Bălaşa, Burcă, Camora - Maxim, Creţu, Stanciu - Deac, Alibec, Mitriţă
  • Rezerve: Niţă, Lazar, Toşca, Hanca, Cicâldău, Puşcaş, Bancu, Keşeru, Hagi, Marin, Iancu, Grigore

Afla mai multe despre: mirel radoidragos grigoreislanda romania 

viewscnt
Articole similare