Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a primit o nouă propunere, dar şi-a luat timp de gândire: ”Vreau să vorbesc cu toţi cei implicaţi!” Ce a discutat cu Mutu

Mirel Rădoi a primit o nouă propunere, dar şi-a luat timp de gândire: ”Vreau să vorbesc cu toţi cei implicaţi!” Ce a discutat cu Mutu

FRF

Comentarii

Mirel Rădoi ar urma să fie promovat săptămâna viitoare pe postul de director sportiv al naţionalei mari. Fostul antrenor al FCSB-ului spune că vrea să se asigure că nu încurcă pe nimeni şi că îşi poate face treaba fără probleme.

Rădoi a fost propus pentru funcţia de director sportiv la naţionala de seniori, la nici două luni după ce a fost numit pe acelaşi post, dar la tineret. Fostul căpitan al FCSB-ului ar urma astfel să ocupe locul rămas liber după ce Adi Mutu a preluat-o pe FC Voluntari. Cei doi s-au întâlnit în tribune la meciul Juventus Bucureşti -  Gaz Metan şi discutat despre această mutare. Rădoi susţine că vrea să cântăreasc foarte bine situaţia înainte de a oferi un răspuns clar.

”Mi-a zis (n.r. Adi Mutu) că i-am furat locul, i-am zis că înca nu s-a decis, aşa că o să rămână să vedem ce se întâmplă săptămâna care vine. În momentul ăsta, este la nivel de propunere, dar voiam... e normal să am o discuţie cu toţi cei implicaţi, faţă în faţă, să vedem, să ştim fiecare rolul fiecăruia, să nu mergem să ne călcăm pe picioare, să fim 20 acolo şi să nu facem nimic. Că până la urmă nu cred că funcţia e cea mai importantă, ci ceea ce facem”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional român spune însă că va oferi un răspuns abia după ce va purta discuţii individuale cu toti cei alături de care va lucra: ”Până la urmă, e important pentru echipa naţională mare să aibă un director sportiv, dar eu v-am spus, eu vreau să am o discuţie cu toţi cei care sunt implicaţi, pentru a vedea exact care ne sunt atribuţiunile la fiecare în parte”, a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoifrfromania 

viewscnt
Articole similare