Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a pus piciorul în prag, deşi a câştigat cu 1-0 amicalul cu Danemarca U20: ”Părea haos, toată lumea voia să dea gol”

Mirel Rădoi a pus piciorul în prag, deşi a câştigat cu 1-0 amicalul cu Danemarca U20: ”Părea haos, toată lumea voia să dea gol”

Echipa națională

Comentarii

România U21 a câştigat cu 1-0 amicalul cu Danemarca U20, dar Mirel Rădoi spune că a fost nemulţumit de atitudinea unor jucători care, din dorinţa de a-l impresiona, au jucat prea individual.

Naţionala de tineret a terminat turneul din Spania cu un succes în faţa naţionalei sub 20 de ani a Danemarcei. Mirel Rădoi şi-a lăudat jucătorii pentru victorie, dar spune că a fost nemulţumit de unele momente din joc.

”Din punct de vedere al strategiei pe care am avut-o pentru aceste două partide, în mare parte aspectele tactice le-am acoperit. Cu un minus pentru partida cu Spania. Dar astă seară, aşa cum le-am spus şi băieţilor după meci, mi-au plăcut cele 80 de minute, pentru că în ultimele 13-14 minute chiar nu mi-a plăcut. Părea un haos, toată lumea voia să dea gol, toată lumea voia să marcheze şi ne-am pierdut organizarea. Dar îi felicit pentru cele 80 de minute astă-seară, cum la fel am avut momente când am jucat bine şi contra Spaniei.

(Despre ultimele 10 minute, părea că toţi vor un loc pentru EURO) E normal pe undeva lucrul ăsta, dar ei ştiu foarte bine că eu nu mă uit la astfel de detalii, goluri sau pase de gol, pe mine mă interesează ca fiecare să demonstreze în cadrul echipei că merită să facă parte din acest lot. Ceea ce mă interesează cel mai mult, ca valoarea individuală să fie pusă în slujba colectivului. Altfel nu vom avea mare succes, indiferent de adversarul pe care îl vom întâlni. Dacă va încerca fiecare jucător să decidă de unul singur o fază sau un meci, vom avea mari probleme, indiferent pe cine vom întâlni.



Era unul din planuri ca, înfruntând în această seară Danemarca, o generaţie pe care o vom întâlni în septembrie, să încercăm şi noi să le dăm câteva minute celor care vor prinde campania următoare, pentru că nu mai avem date şi meciuri când să jucăm. În iunie începe Campionatul European şi, după aceea direct, în septembrie, meciurile oficiale din preliminarii”
, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u21 

viewscnt
Articole similare