Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a schimbat jumătate de echipă după înfrângerea cu Germania! A ales un sistem ofensiv pentru victoria crucială cu Armenia

Mirel Rădoi a schimbat jumătate de echipă după înfrângerea cu Germania! A ales un sistem ofensiv pentru victoria crucială cu Armenia

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a schimbat sistemul de joc pentru partida cu Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, şi a ales o formulă ofensivă înaintea meciului pentru locul secund în grupă.

Schimbările făcute de Mirel Rădoi în primul 11 pentru partida cu Armenia

  • România VS Armenia: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Bancu - Stanciu, R. Marin, Cicâldău - Mitriţă, Keşeru, I. Hagi
  • România VS Germania: Niţă - Raţiu, Rus, Chiricheş, Burcă, Toşca - I. Hagi, Stanciu, R. Marin, Mihăilă - Puşcaş

România trece de la sistemul defensiv cu cinci fundaşi din partida de la Hamburg, la una cu patru fundaşi, pe stadionul Steaua. Victoria e singura care aduce liniştea, în privinţa obţinerii locului de baraj. 

Faţă de meciul cu cel mai dificil adversar din grupă, Mirel Rădoi a renunţat la cinci fotbalişti, forţat şi de suspendarea lui George Puşcaş sau accidentarea lui Andrei Burcă. Adrian Rus a luat loc pe bancă, deşi a jucat bine în deplasare, cu Germania, ofensivul Bancu i-a luat locul lui Toşca, iar Ianis Hagi a fost preferat în banda stângă, în locul lui Valentin Mihăilă. 

Ce spunea Mirel Rădoi despre lotul pe care-l conduce, înainte de România - Armenia

”Vedem cum reacţionează Nedelcearu după antrenamentul de azi, Puşcaş e suspendat, Burcă are şanse mici să evolueze şi vom vedea starea de oboseală a jucătorilor.

Cicâldău şi Maxim, care au venit cu probleme, nişte lovituri la glezne, s-au antrenat fără probleme. Sunt aceste semne de întrebare, Burcă are şanse mici, să vedem la Nedelcearu, dar acolo avem soluţii, Rus, Nedelcu, Manea, Toşca. Aseară, cum am aterizat, au avut parte de regenerare, azi la fel, mâine la fel. Problema noastră de după meci e consumul mental, a fost mai mare decât cel fizic la meciul cu Germania”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie. 

Afla mai multe despre: romaniamirel radoiechipa nationalaechipa de start romania armenia 

viewscnt
Articole similare