Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a vorbit despre grupa infernală de la Euro U21: ”Sunt sigur că ne vom depăşi condiţia”

Mirel Rădoi a vorbit despre grupa infernală de la Euro U21: ”Sunt sigur că ne vom depăşi condiţia”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, a vorbit despre grupa infernală pe care o vom avea la Euro 2019.

Mirel Rădoi (37 de ani) a vorbit într-o conferinţă de presă despre tragerea la sorţi de vineri, de la Bologna. România U21 a fost repartizată în Grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia. Misiunea naţionalei de tineret este una destul de complicată, însă selecţionerul are o altă perspectivă.

”Până la urmă e vâd turneul final ca o şansă pentru ei şi nu au nimic de pierdut, au numai de câştigat. Sunt adversari puternici şi vom suferi în astfel de meciuri, dar numai aşa vor face pasul către echipa mare, întâlnind echipe de nivelul lor sau chiar mai bune”, a spus Rădoi.

Înainte de a pleca în Italia pentru tragerea la sorţi, Mirel Rădoi anunţase că vrea să se dueleze cu Germania, Danemarca şi Austria. Cele trei echipe au ajuns în aceeaşi grupă, însă se vor duela cu Serbia, nu cu România, aşa cum şi-ar fi dorit selecţionerul. El a vorbit şi despre statutul pe care naţionala mică îl va avea la acest turneu final.

”Multă lume m-a sunat să îmi spună că am ghicit grupa, dar de fapt a fost grupa B, pentru că pe aceea o voiam eu. Jucând cu echipele favorite la Campionatul European, toţi ne văd outsideri, dar sunt sigur că ne vom depăşi condiţia şi că vom face o figură frumoasă”, a declarat Mirel Rădoi.

România U21 va juca primul meci de la Euro 2019 pe 18 iunie, contra Croaţiei. Următorul meci va fi contra Franţei, pe 21 iunie. În ultima etapă, tricolorii mici vor întâlni Anglia, pe 24 iunie.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: românia u21euro 2019mirel rădoipresăbolognaitaliaangliafranţacroaţia 

viewscnt
Articole similare