Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a vorbit despre prima încasată după performanţa de la Euro. Ce se întâmplă cu salariul selecţionerului

Mirel Rădoi a vorbit despre prima încasată după performanţa de la Euro. Ce se întâmplă cu salariul selecţionerului

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi, 38 de ani, antrenorul naţionalei U21, a dezvăluit pentru Telekom Sport că a încasat o primă ”destul de bună” după calificarea în semifinalele Campionatului European U21.

”Da, am încasat (n. r. - primă), dar nu pot să spun pentru că este confidenţială. Dar este una destul de bună”, a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Selecţionerul echipei de tineret spune că nu i-a fost mărit salariul după Campionatul European, dar nici nu avea o astfel de clauză în contract. ”Nu, dar nu aveam în contract aşa ceva.

La echipele naţionale a fost această idee adusă în discuţie. Şi spun sincer că nu am fost de acord. La o echipă de club se poate, la o echipă naţională nu. Să zicem că acceptăm că un antrenor de la echipa naţională realizează o performanţă şi îi mărim salariul. Peste doi ani are o nouă calificare. Dacă nu se califică, ce facem? Îi tăiem din salariu?”, a mai susţinut Rădoi.

România s-a calificat, în iunire, sub comanda lui Mirel Rădoi, pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma unor rezultate de exceptie obţinute în  Grupa C (România - Croaţia 4-1, România - Anglia 4-2, România - Franţa 0-0). Reprezentativa ţării noastre a câştigat grupa la golaveraj.

Afla mai multe despre: mirel radoinationala de tineret 

viewscnt
Articole similare