Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca naţionalei mai repede decât era de aşteptat! Mihai Stoichiţă a anunţat la ce meci: "Aşa cred eu"

Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca naţionalei mai repede decât era de aşteptat! Mihai Stoichiţă a anunţat la ce meci: "Aşa cred eu"

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, crede că selecţionerul Mirel Rădoi ar putea reveni pe banca naţionalei României la meciul cu Germania, al doilea din campanie de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Când ar putea reveni Rădoi la naţionala României

Tricolorii s-au reunit în cantonamentul naţionalei, care e condus de secundul Nicolae Dică sub coordonarea selecţionerului Mirel Rădoi. Antrenorul se află în izolare, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

FRF aşteaptă un rezultat negativ la testarea lui Mirel Rădoi, iar posibilitatea ca selecţionerul să stea pe bancă împotriva Armeniei, al treilea meci din grupă, a fost luată în calcul. 

Totuşi, Mihai Stoichiţă a anunţat că are speranţe ca antrenorul să revină încă de la al doilea meci al grupei, cu Germania. De asemenea, oficialul FRF a analizat şi lotul naţionalei României, care reuneşte jucătorii din Liga 1 cu câţiva aflaţi într-o formă bună în campionatele din străinătate în care evoluează. 

"Deja nu mai suntem la experienţa de debut, vorbim despre jucători care joacă în Italia, la nivel mare, care nu au emoţii. Au mai trecut doi ani peste ei, e interesantă simbioza asta între experienţă şi tinereţe. Cred că avem o echipă care poate emite pretenţii la calificare. 

Mirel Rădoi e OK, aşteaptă rezultatele de la testele pe care urmează să le facă zilele astea şi sper să fie cât mai repede pe bancă. Joi e mai greu, dar cu Germania cred că va fi pe bancă. Aşa cred eu", a dezvăluit Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi coronavirusmihai stoichita 

viewscnt
Articole similare