Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, chemat la raport în faţa Comisiei Tehnice! Mihai Stoichiţă a făcut anunţul: "Trebuie să fim extrem de realişti!"

Mirel Rădoi, chemat la raport în faţa Comisiei Tehnice! Mihai Stoichiţă a făcut anunţul: "Trebuie să fim extrem de realişti!"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, a anunţat, cu ocazia Supercupei României disputate la Ploieşti, că la următoarea întrunire a Comisiei pe care o conduce Mirel Rădoi va prezenta un raport despre meciurile pe care naţionala României le-a disputat în luna martie. România a câştigat cu Macedonia de Nord, dar a pierdut cu Germania şi Armenia.

Ultima fereastră a meciurilor pentru echipa naţională a adus rezutlate nefaste pentru tricolorii lui Mirel Rădoi. Selecţionerul a anunţat, după înfrângerea istorică din Armenia, că se gândeşte la demisie, dar se pare că spiritele s-au calmat. Mihai Stoichiţă a anunţat, la Ploieşti, că Rădoi va trebui să prezinte un raport în faţa Comisiei Tehnice în care să justifice rezultatele.

"Săptămâna viitoare când o să întrunim comisia tehnică, vom discuta despre ce a fost. Acum suntem liniştiţi, atât la tineret cât şi la echipa mare. Trebuie să fim extrem de realişti în ceea ce vom analiza împreună şi să luăm cele mai bune măsuri pentru următoare fereastră FIFA în care vom fi prezenţi, să reparăm ce am stricat acum", a spus Mihai Stoichiţă.

În luna martie, naţionala României a jucat trei meciuri, contra Macedoniei de Nord (3-2), contra Germaniei (0-1) şi contra Armeniei (2-3).

"Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut", a anunţat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 
 


 

Afla mai multe despre: mihai stoichitamirel radoiechipa nationalaraport 

viewscnt
Articole similare