Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, convocare de ultim moment! "Situaţia s-a schimbat total". Tricolorul care vine la echipa naţională

Mirel Rădoi, convocare de ultim moment! "Situaţia s-a schimbat total". Tricolorul care vine la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României a făcut o convocare de ultim moment. Portarul lui Inter Milano, Ionuţ Radu, a fost reintrodus pe listă, după ce fusese scos şi înlocuit cu Florin Iacob, de la UTA Arad.

Ionuţ Radu vine la echipa naţională

Situaţia fostului căpitan de la U21 s-a schimbat în doar câteva zile. Convocat iniţial de Mirel Rădoi, Ionuţ Radu a intrat în carantină la Inter, din cauza a mai multor cazuri la echipă. Staff-ul l-a înlocuit cu Florin Iacob. 

Totuşi, Ionuţ Radu a fost testat negativ, luni, şi a fost introdus înapoi în lot: "Deşi autorităţile medicale din Milano au introdus iniţial restricţia pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători şi a răspunde convocărilor de la loturile naţionale, situaţia s-a schimbat total. Astfel, autorităţile au permis fotbaliştilor să participe la acţiunile echipelor naţionale, în baza unui rezultat negativ obţinut la testarea COVID.

Portarul Ionuţ Radu, convocat iniţial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat şi rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoşoaia!  

Bine ai venit şi bine ai revenit, Ionuţ! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!", a anunţat FRF. 

România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: mirel radoiionut raduinter milano 

viewscnt
Articole similare