Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, despre momentul care l-a zguduit înainte de EURO 2019: ”Nu mă aşteptam la ceva de genul ăsta”. Mărturisire emoţionantă

Mirel Rădoi, despre momentul care l-a zguduit înainte de EURO 2019: ”Nu mă aşteptam la ceva de genul ăsta”.  Mărturisire emoţionantă
Comentarii

Mirel Rădoi mărturiseşte că a avut un moment foarte dificil chiar înainte de EURO 2019, unde România U21 a ajuns până în semifinale. Rădoi spune că s-a gândit să renunţe la naţionala de tineret după ce fratele său a murit.

Mirel Rădoi a primit o grea lovitură înainte de Campionatul European de Tineret din 2019. Fratele său s-a sinucis chiar înainte de turneul final. Mirel Rădoi spune că a fost un moment foarte dificil pentru el şi s-a gândit că prezenţa sa la EURO 2019 ar dăuna echipei. Până la urmă, jucătorii l-au convins să meargă în Italia cu ei, în ciuda evenimentului trafic din familia sa:

”Da, pentru că nu mă aşteptam la ceva de genul ăsta. Dacă se întâmpla poate cu bunicii, cu părinţii, era altceva. Dar nu cu fraţii, cu copiii. Chiar m-am gândit că poate e mai bine să se ducă altcineva la EURO U21 şi eu să iau o pauză. Poate nu eram concentrat pe ce avem de făcut. Mă gândeam şi la cât s-au sacrificat jucătorii timp de 2 ani de zile şi mă temeam ca nu cumva eu să nu fiu pregătit pentru o astfel de performanţă. Aşa că am pus în balanţă, pro şi contra, iar acolo găseam mai multe la contra, adică să stau acasă. Să-mi văd de treaba mea”, a mărturisit Mirel Rădoi pentru gsp.ro.

Momentul emoţionat dintre Mirel Rădoi şi Ionuţ Radu

Mirel Rădoi susţine că fratele său era plin de optimism când vorbea despre EURO 2019, deşi România U21 juca într-o grupă cu Anglia, Franţa şi Croaţia. Rădoi spune că vorbele fratelui său l-au urmărit în timpul turneului final:

”Îmi veneau în minte acele lucruri. Şi după fiecare meci îmi aminteam discuţiile cu el. Pentru că îmi zisese că mă voi califica indiferent de grupă. I-am zis: "Eşti nebun? Vorbim de Jocurile Olimpice". Îmi zicea mereu: "Nană, am încredere în tine". Şi după fiecare partidă mă gândeam aşa... Chiar la meciul cu Anglia, când era 2-2 şi au venit două goluri ale lui Florinel, pe care nu multă lume le spera. După meci i-am zis lui Radu că golurile astea sunt pentru fratele meu şi sora sa. A fost un moment mai sensibil între mine şi Radu. Amândoi pierduserăm pe cineva drag”, a mai spus Rădoi.


 

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare