Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, despre super lovitura pe care o poate da Gigi Becali: ”Eu îl ştiu ce poate”

Mirel Rădoi, despre super lovitura pe care o poate da Gigi Becali: ”Eu îl ştiu ce poate”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că Florinel Coman poate să crească şi mai mult de atât şi crede că are suficiente calităţi pentru a juca la o echipă mare din Europa.

Florinel Coman are cel mai bun sezon din carieră şi există informaţii că este urmărit de mai multe echipe importante din Occident. Daily Mail a scris săptămâna trecută că mijlocaşul FCSB-ului ar fi monitorizat de Manchester City, Chelsea şi AS Roma. Mirel Rădoi are şi el mare încredere în calităţile jucătorului de 21 de ani şi spune că ar trebui la finalul sezonului să facă pasul înspre o echipă mai mare.

Rădoi susţine că Florinel Coman ar putea ajunge chiar şi la o echipă precum Manchester City, dar trebuie să îndeplinească anumite condiţii:

”Eu îl ştiu, eu m-am obişnuit cu Florinel, îl ştiu ce poate. (Poate mai mult de atât?) Da. E într-o continuă creştere, mai are o marjă de progres, dar cred că anul viitor ar trebui să facă şi el pasul către o echipă din străinătate. (Să fie City?) În momentul de faţă e greu, pentru că nu îl ajută echipa de club la nivel de cupe europene. Dar poate va reuşi să joace cu Suedia, să o facă bine, să ne calificăm la Campionatul European şi atunci poate face pasul şi către o echipă cum este City”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare