Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ştefan Radu: "Am încercat mai multe lucruri, ştia unde vreau să duc discuţia. Am rămas plăcut surprins!"

Mirel Rădoi, detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ştefan Radu: "Am încercat mai multe lucruri, ştia unde vreau să duc discuţia. Am rămas plăcut surprins!"
Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei României, a dezvăluit cum au decurs discuţiile cu Ştefan Radu (33 de ani), în momentul când antrenorul a mers la Roma pentru a încerca să-l convingă pe fundaşul lui Lazio să reivnă sub tricolor. Rădoi a spus că a rămas plăcut surprins după discuţia avută cu Radu, chiar dacă acesta l-a refuzat.

Ca şi alţi selecţioneri, Mirel Rădoi a încercat şi el să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la echipa naţională. Rădoi a fost instalat ca antrenor al echipei naţionale mari după ce a făcut performanţă cu naţionala U21 la Euro 2019, în vara trecută, şi şi-a încercat norocul în a-l convinge pe Radu să revină şi să joace pentru echipa naţională.

Fără succes. Mirel Rădoi a dat detalii despre cum au decurs discuţiile dintre el şi fostul său coleg de la naţională, Ştefan Radu.

"Joacă la un nivel mare, poate acoperi multe posturi. Poate să urce cu mingea la picior, are tehnică, are personalitate. Din păcate, ne-a refuzat politicos, trebuie să-i respectăm decizia. Chiar am crezut, am fost puţin naiv. Am încercat să aflu cum e ca şi om. Am fost împreună la Euro 2008, ca şi colegi. Am rămas plăcut surprins de deschiderea lui, chiar nu era aşa cum mi-au spus oamenii. A fost foarte deschis. Am încercat mai multe lucruri, a înţeles unde vreau să duc discuţia. E un tip foarte deştept. Din păcate, ne-a refzuat", a spus Mirel Rădoi, la Pro X.



Ştefan Radu are doar 14 selecţii la echipa naţională, în ciuda faptului că este un fotbalist foarte bun şi experimentat şi joacă într-un campionat de top din Europa. Fundaşul central a debutat la echipa naţională în 2006, sub comanda lui Victor Piţurcă, la vâsrta de 20 de ani şi 24 de zile.

  • 26 martie 2013 este data când Ştefan Radu a fost convocat ultima dată la echipa naţională a României, pentru un meci cu Olanda (0-4) din preliminariile Mondialului din 2014

Afla mai multe despre: mirel radoistefan raduechipa national 

viewscnt
Articole similare