Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, discuţie cu Dică după ce l-a urmărit pe Ivan la Rapid Viena: "A înţeles că nu pot să-i dau toate detaliile!"

Mirel Rădoi, discuţie cu Dică după ce l-a urmărit pe Ivan la Rapid Viena: "A înţeles că nu pot să-i dau toate detaliile!"

UEFA Europa League

Comentarii

Mirel Rădoi a urmărit-o pe Rapid Viena în ultima partidă europeană (victoria cu Slovan Bratislava, scor 4-0) a austriecilor înainte de confruntarea cu FCSB, selecţionarul U21 fiind interesat să-l vadă la lucru pe Andrei Ivan (21 de ani), jucător care a şi fost convocat pentru partidele cu Portugalia şi Bosnia-Herţegovina.

Fostul căpitan şi antrenor al FCSB spune că a discutat cu Nicolae Dică despre adversara roş-albaştrilor din această seară, dar că nu i-a putut oferi toate detaliile dorite, ţinând cond că el a fost acolo în calitate de angajat al FRF, iar scopul principal a fost să-l urmărească pe Andrei Ivan.

"Sperăm cu toţii şi atât ei, cât şi CFR. Eu am fost şi am văzut meciul direct dintre Rapid Viena şi Slovan Bratislava şi o spun mai cu jumătate de gură că Rapid Viena este cea mai bună echipă dintre toate cu care a jucat Steaua până acum, Rudar sau Hajduk. Va fi un joc destul de complicat pentru ei şi sper ca ei şi Nicolae Dică să îi facă pe jucători să înţeleagă importanţa acestui meci pentru că vor beneficia de o atmosferă destul de ostilă, pe un teren care îi poate avantaja, dar o echipă care ca şi intesitate a jocului are o intensitate destul de ridicată şi sper ca Steaua să se ridice la nivelul acestei partide.

 


Am vorbit (n.r. cu Dică), evident că nu am putut să îi dau toate datele pe care le-am observat la această partidă. A înţeles acest lucru şi îi mulţumesc pentru că eu eram într-o poziţie destul de neplăcută, m-am dus din partea Federaţiei şi atunci Steaua trebuia să plătească jumătate din acest bilet (n.r. râde), dar m-am dus să îl urmăresc pe Ivan şi atunci i-am explicat că nu mi se pare normal să îi dau toate detaliile, precum nici lui Ivan nu i-am dat toate detaliile despre Steau
a", a declarat Mirel Rădoi pentru ProSport.
 

Afla mai multe despre: radoidicarapid viena 

viewscnt
Articole similare