Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi după remiza de la Belfast: ”Rezultatul este unul echitabil” Selecţionerul a anunţat ce va face în continuare

Mirel Rădoi după remiza de la Belfast: ”Rezultatul este unul echitabil” Selecţionerul a anunţat ce va face în continuare

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor.

Selecţionerul Mirel Rădoi a confirmat la o altă televiziune că vrea să rămână la cârma primei reprezentative, dacă şi Federaţia Română de Fotbal are aceleaşi gânduri. La conferinţa de presă de după meci, el a explicat cum a decurs partida contra nord-irlandezilor:

”Un meci dificil cum ne aşteptam prin prisma faptului că irlanda de Nord juca ultima partidă acasă în faţa suporterilor şi nu a fost o campanie aşa cum şi-au dorit-o şi voiau să termine într-un aspect pozitiv pentru a începe campania pentru Mondial. O primă repriză în care am încercat să ne impunem jocul, am avut o posesie bună, la un moment dat chiar puteam să punem probleme mult mai mari, din păcate pasa decisivă în treimea adversă nu am reuşit-o. După am început destul de ezitant repriza a doua când din păcate am primit gol din neatenţie, după jucătorii au avut o reacţie pozitivă după primirea golului, au încercat să se calmeze, am avut o posesie, după am reuşit pentru că nu aduceam multe mingi în spatele apărării adverse, am încercat şi am modificat sistemul în timpul jocului. Moment când am trecut din 3-4-3 în 4-2-3-1 am reuşit să speculăm spaţiile din spatele interilor lor şi să aducem mingea la margine şi ori centrări în spatele adversarilor, ori în momentul centrării pe pasă înapoi. Cred că e un rezultat echitabil în seara asta, şi eui au avut cateva situaţii, dar din momentele statice ale jocului sau pe greşelile noastree, cred că e un rezult echitabil. Ne-am fi dorit să se dispute acea partidă indiferent de rezultatul final pentru că noi aveam de luat o revanşă. Mi-ar fi plăcut să jucăm acea partidă indiferent de rezultat, dar din păcate nu putem să comentăm foarte mult deciziile pentru că au fost luate şi nu avem cum să le schimbăm” a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă de după meci. 

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, liderul Austria a remizat acasă cu Norvegia, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+4. Nord-irlandezii au retrogradat în Divizia C, ocupanta primului loc promovează în Divizia A.

În Irlanda de Nord, au marcat Boyce ’56 pentru gazde şi Bicfalvi ’81 pentru tricolori.

Tricolorii au purtat banderole negre în memoria victimelor tragediei de la Piatra Neamţ. Înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

În tribune s-au aflat 1.060 de spectatori.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare