Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi: ”Germania lui Flick e puternică. Adversarii nu au avut nici măcar un corner contra lor” Ce a spus despre posibilitatea de a-şi menaja titularii pentru Armenia

Mirel Rădoi: ”Germania lui Flick e puternică. Adversarii nu au avut nici măcar un corner contra lor” Ce a spus despre posibilitatea de a-şi menaja titularii pentru Armenia
Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a susţinut o conferinţă de presă înainte de partida cu Germania, programată vineri, la Hamburg.

Mirel Rădoi consideră că naţionala Germaniei este o echipă mult schimbată în bine după sosirea lui Hansi Flick, noul selecţioner al Germanilor. Cu fostul tehnician de la Bayern pe banca tehnică, Germania are patru victorii din tot atâtea meciuri, fără gol primit:

”Evident că pare un meci în care jucătorii îşi găsesc singuri motivaţia. Germania cu Hansi Flick are o medie de 4 goluri pe meci, fără gol primit. Echipele adverse nu au avut nici măcar un corner. Din punctul ăsta de vedere va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Sper însă ca atunci când vom avea mingea să încercăm să exploatăm zonele libere pe care le-am văzut la ei. Au şi ei punctele lor slabe, sunt puţine într-adevăr, dar sper să reuşim mai mult decât au reuşit alte echipe

Rădoi a mărturisit că nu a ales încă primul 11 pentru duelul contra Germaniei şi a explicat că poate menaja o parte dintre jucătorii importanţi dacă rezultatul nu va fi unul avantajos:

”Mi-e greu să vă spun care sunt titularii pentru partida de mâine sau pentru partida cu Armenia. Avem antrenamentul din seara asta pentru a decide primul 11. E clar că vorbim de două partide importante. Primul meci e întotdeauna cel mai important pentru noi. E adevărat că parcursul jocului ne poate influenţa schimbările. Dacă scorul nu ne e favorabil ne putem gândi să odihinim o parte dintre jucători.” a explicat selecţionerul echipe naţionale.

Totodată, selecţionerul României ştie că naţionala Germaniei este extrem de puternică, dar este conştient că ”tricolorii” pot profita de puţinele slăbiciuni din jocul naţionalei pregătite de Flick:

”Din punct de vedere al posesiei vom avea dificultăţi. Jucătorii sunt conştienţi, noi la fel. Ştim zonele unde ei încearcă să vină cu mingi, acolo sunt jucători care atacă profunzimea, iar noi va trebui să reacţionăm imediat atât în momentele de posesie, cât şi în cele de non-posesie. Sunt foarte periculoşi în treimea neutră, cu acel contra pressing pe care Flick îl făcea şi la Bayern şi pe care îl face şi acum la naţionala Germaniei. Organizarea defensivă trebuie să fie foarte bună. Germania poate fi învinsă, dar e greu de crezut că se poate întâmpla de multe ori într-o singură campanie. Se poate întâmpla. Germania atacă foarte sus, cu mulţi jucători, iar Macedonia de Nord a exploatat foarte bine zonele libere. Plecăm cu şansa a doua şi acum, la fel ca şi în 2008. Sper să câştigăm punct sau puncte, chiar dacă jocul nu va fi unul foarte spectaculos, pentru că asta depinde mult şi de adversar, un adversar care ne poate limita destul de mult.”

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăhansi flick 

viewscnt
Articole similare