Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-a dat replica Anamariei Prodan, după ce agentul de jucători a acuzat jocuri de culise la echipa naţională

Mirel Rădoi i-a dat replica Anamariei Prodan, după ce agentul de jucători a acuzat jocuri de culise la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale, a asigurat-o pe Anamaria Prodan că nu are de ce să se teamă că jucătorii reprezentaţi de ea nu vor fi convocaţi la prima reprezentativă.

"În momentul de faţă, sunt la naţionala de tineret cei pe care îi impresariază, deci nu am cum să fiu ranchiunos, altfel dispăreau acei jucători, începând cu Darius Olaru, Denis Man", a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de prezentare.

După anunţul numirii lui Mirel Rădoi la echipa naţională, agentul de jucători a mărturisit că se teme de jocuri de culise.

"Poate mă înşel, să dea Dumnezeu! Sunt anumite ranchiuni peste care oamenii nu pot trece! Eu mi-aş dori ca Mirel să fi evoluat, să înţeleagă că ne certăm şi trecem peste!", a spus aceasta la ProX.

În 2015, înainte să demisioneze de la FCSB, Mirel Rădoi a acuzat familia Reghecampf că a făcut presiuni la Gigi Becali pentru a-l schimba din funcţia de antrenor.

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale

Miercuri, Mirel Rădoi a semnat contractul de selecţioner şi a fost prezentat într-o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a parafat un contract pe doi ani, urmând să stea pe banca echipei naţionale cel puţin până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare