Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Dan Petrescu, cel care a criticat bucuria excesivă a tricolorilor după meciurile din Liga Naţiunilor: "Este garanţia succesului în România"

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Dan Petrescu, cel care a criticat bucuria excesivă a tricolorilor după meciurile din Liga Naţiunilor: "Este garanţia succesului în România"

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, i-a răspuns lui Dan Petrescu, după ce acesta a declarat că bucuria tricolorilor după meciurile cu Irlanda de Nord şi Islanda este una exagerată. "Bursucul" este de părere că adevăratul test va fi împotriva Islandei.

Dan Petrescu a considerat inoportună bucuria excesivă a jucătorilor din naţionala României, după cele patru puncte obţinute în dubla din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, pe care le-a considerat meciuri amicale.

"Au început să cânte după ce au câştigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câştigăm cu Islanda şi Bulgaria, să ne calificăm la Europene şi după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum", a declarat Dan Petrescu, în acea perioadă.

Invitat la Pro X, Mirel Rădoi i-a oferit un răspuns diplomat fostului fundaş dreapta al "Generaţiei de Aur", în care îl contrazice.

"Eu nu pot să-i răspund unui coleg. În al doilea rând, este un antrenor foarte bun, care este garanţia succesului în România. Asta e ideea noastră, asta încercăm să facem noi la naţională, nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alţi antrenori sau cum tratează alţi antrenori atmosfera la nivel de grup. Partidele nu cred că sunt amicale, din moment ce noi suntem în play-off-ul pentru Euro.

Nu cred că cineva şi-a permis să spună că CFR Cluj a fost mai bună decât Rennes pe hârtie, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparaţie dintre CFR Cluj şi Floriana. Austria are jucătoru de la Leipzig, eu nu am încercat să îl supraevaluez, am încercat să fiu cât mai corect. La fel şi CFR a plecat cu a doua şansă cu Rennes, cu Lazio, şi a reuşit să facă o figură foarte frumoasă. Dar nici naţional Austriei nu se compară cu Floriana", a declarat Rădoi, la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare