Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi îi pune la punct pe contestatarii lui Contra: "Cum de ne permitem cu toţii să vorbim despre selecţioner, de parcă ar fi un antrenor din orişice ligă?"

Mirel Rădoi îi pune la punct pe contestatarii lui Contra: "Cum de ne permitem cu toţii să vorbim despre selecţioner, de parcă ar fi un antrenor din orişice ligă?"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, sare în apărarea lui Cosmin Contra.

Criticat pentru alegerile făcute în dubla cu Spania şi Malta, Cosmin Contra are parte de întreaga susţinere a lui Mirel Rădoi.

"Cum de ne putem permite cu toţii să vorbim despre antrenorul echipei naţionale ca şi cum ar fi aproape oricine? Ca şi cum ar fi indiferent ce antrenor din orişice ligă. Până la urmă este unul singur şi el este numit. El este în continuare şi va trebui să fie susţinut, indiferent că îmi place de X sau de Y, că poate eu aş vedea pe altcineva sau pe el, contează mai puţin lucrurile astea.

Noi trebuie să înţelegem că până la urmă el reprzintă fotbalul românesc. El trebuie să fie susţinut până în momentul când nu va avea şanse.Atunci poate să spună oricine despre el că este valoros sau nu, că a fost oportună venirea lui sau nu. Noi trebuie să îl susţinem. Pentru că dacă noi venim împotriva lui, e clar că noi nu vrem binele echipei naţionale. Nu vrem binele fotbalului românesc.

Nu înţeleg de unde această campanie pornită împotriva lui", a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

"E clar că ne va afecta absenţa spectatorilor"

Selecţionerul naţionalei de tineret crede că prima reprezentativă va avea de suferit din cauza faptului că va întâlni Norvegia într-un meci cu porţile închise, pe Arena Naţională.

"Ceea ce se întâmplă vis-a-vis de echipa mare, nici eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în tribune pentru că noi dacă venim şi susţinem echipa naţională trebuie să o facem la fiecare meci. Dacă  venim 50.000 şi 2.000 încep şi scandează nu ştiu ce, înseamnă că ceilalţi 48.000 vom suferi la următoarea partidă să nu fim prezenţi.

Probabil că vor să iasă în evidenţă, nu ştiu dacă e vorba de acelaşi grup, dar e clar că dacă fac asta meci de meci vor să iasă în evidenţă cu ceva. Din păcate va trebui să înţeleagă cu nu contează doar ei, ci vorbim de echipa naţională a României.

În momentul în care joci pe un stadion şi ai 20-30 de mii de spectatori nu ai cum să nu te simţi fotbalist, nu ai cum să nu simţi energia pozitivă de la oameni. E clar că ne va afecta", a mai spus Rădoi.

Cât despre şansele de calificare ale echipei naţionale: "Spania în următoarele două partide, dacă va câştiga 6 puncte, e clar că matematic va fi calificată şi atunci noi ne putem gândi că ne poate salva chiar şi un egal cu Norvegia, dar asta va fi obligatoriu, mai departe să avem o victorie cu Suedia".

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare