Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi înaintea unei noi campanii dificile. Ce schimbări aduce la nivelul reprezentativei de tineret: ”Da, vom face asta!”

Mirel Rădoi înaintea unei noi campanii dificile. Ce schimbări aduce la nivelul reprezentativei de tineret: ”Da, vom face asta!”
Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, luni, că naţionala de tineret a României nu vrea să dezamăgească la meciul cu Danemarca din preliminariile CE-2021, după ce a ridicat nivelul aşteptărilor în urma evoluţiilor de la Campionatul European din vară, informează frf.ro.

Misiune grea pentru Mirel Rădoi. Selecţionerul naţionalei U21 a României are în faţă un calendar şi o grupă dificilă de calificare, iar primul test îl va da marţi, contra selecţionatei daneze.

”Românii vor din nou să ne vadă acolo şi au încredere în noi că vom reuşi. Asta ne motivează suplimentar. Nu vrem să îi dezamăgim” a mărturisit Mirel Rădoi.

El a confirmat că va aborda noua campanie cu un nou sistem de joc: ”Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeasi. Veti vedea aceleaşi lucruri bune ca până acum. Vrem totuşi să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum", a mărturisit Rădoi, după cum informează frf.ro

Meciul Danemarca - România este programat marţi, de la ora 19.30, la Aalborg, şi este primul al tricolorilor under 21 în preliminariile Campionatului European din 2021.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare