Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi: „Încă nu am realizat nimic, noi avem meteahna de a ne încurca la sfârşit”

Mirel Rădoi: „Încă nu am realizat nimic, noi avem meteahna de a ne încurca la sfârşit”
Comentarii

Selecţionerul U21 Mirel Rădoi a declarat, luni, la Buftea, că echipa naţională nu a realizat nimic înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile Campionatului European şi a avertizat că fotbaliştii români în general au „meteahna” de a se încurca în momentele importante.

„Aş vrea ca înaintea acestei partide jucătorii să fie conştienţi de ceea ce urmează pentru că nu am realizat încă nimic. Aş vrea ca după această dublă lumea să vorbească despre ei că sunt o generaţie bună, nu să vorbească la trecut. Trebuie să înţeleagă că are o importanţă capitală. Pare mai greu pentru că suntem la un singur pas. Noi avem meteahna asta să ne încurcăm tocmai la sfârşit. Sper să  reuşim să-i capacităm pe băieţi că pot fi un imbold pentru celelalte generaţii. Şi am gânduri că am putea rata calificarea, dar duă cum i-am văzut pe băieţi cred că au înţeles mesajul nostru, ce trebuie să facă şi nu cred că ar fi niciun fel de problemă dacă ar aborda această dublă la fel ca data trecută”, a spus Mirel Rădoi.

Tehnicianul crede că în cazul în care selecţionata de tineret va câştiga primul meci, cu Ţara Galilor, dar va pierde cu Liechtenstein, nu merită să se califice la CE din 2019: „Dacă vom reuşi să câştigă, în primul meci şi în cel de-al doilea nu vom reuşi să obţinem acel punct, din punctul meu de vedere nu avem ce căuta la un campionat european”.

Mirel Rădoi a spus că jucătorii au negociat cu preşedintele FRF primele de calificare, care însă nu sunt importante în momentul de faţă.

„Negocierile pentru prime nu au fost simple, dar în acest moment contează foarte puţin pentru că toată concentrarea trebuie să fie îndreptată către victorie, apoi avem timp să ne gândim şi la partea financiară”, a mai spus Rădoi.

Tinerii tricolori întâlnesc Ţara Galilor (12 octombrie, ora 19.00, Stadion Dr. Constantin Rădulescu – Cluj-Napoca) şi Liechtenstein (16 octombrie, ora 21.00, Stadion Ilie Oană – Ploieşti) în două meciuri din care mai au nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fă găzduit anul viitor de Italia şi San Marino.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare