Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, iritat în conferinţa de presă: "Îl poţi aduce pe Ivan? Facem circ. Ca să-i fac pe plac lui, nu te mai chem la naţională". Şi-a schimbat tonul spre final

Mirel Rădoi, iritat în conferinţa de presă: "Îl poţi aduce pe Ivan? Facem circ. Ca să-i fac pe plac lui, nu te mai chem la naţională". Şi-a schimbat tonul spre final

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a fost iritat de întrebarea unui jurnalist, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Andrei Ivan, băgat în conferinţa de presă de Mirel Rădoi: "Facem circ"

Totul a plecat de la faza în care Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe Muller, la cornerul din care Germania a făcut 2-1 la Hamburg. Jurnalistul a insistat asupra greşelii făcute de fotbalist şi a primit răspunsul din partea selecţionerului: "Nu vorbim despre jucătorul care greşeşte niciodată, indiferent de cine e. Vorbim doar despre ce trebuie să facă. E singurul gol primit din fază fixă de doi ani şi ceva. A venit într-un moment neaşteptat, era un punct muncit, nu ştiu dacă şi meritat.

Gabi, îl poţi aduce pe Ivan aici? Dacă vrei circ, facem circ. Am răspuns imediat după meci. V-am spus că Ivan ştie ce număr are de marcat, da? Întrebaţi-l pe el dacă ştie pe cine trebuia să amrcheze. Dacă vreţi să-l decapităm, îl decapităm. Aţi făcut-o şi cu Markovic, îl decapităm şi pe Ivan, următorul e Puşcaş. Probabil că mâine nu marchează nici Keşeru, îl decapităm şi pe el şi după ziceţi că naţionala nu are atacanţi. Încercăm să-i creştem pe ăştia mici. Voi aveţi un scop: să distrugeţi jucătorii. Noi încercăm să-i ridicăm şi atunci vedem. Indiferent de cine va fi în faţa voastră, nu va fi suficient de bun pentru voi. Noi nu vorbim doar despre rezultate, vorbim despre jucători tineri, pe care trebuie să-i punem să joace în situaţia asta. E o situaţie care se poate întâmpla. Întrebaţi-l pe Ivan. Andrei, te rog frumos", a spus, iritat, selecţionerul României. 

Andrei Ivan a intrat în sala de conferinţă şi a comentat situaţia: "Am înţeles că a fost vina mea, eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă faptul că eu trebuia să-l marchez", a declarat atacantul Universităţii Craiova. 

Rădoi a luat cuvântul, din nou, şi a încheiat cu o glumă: "Vinovat nu e el, putea fi oricine. E un duel pierdut. E mai bun, a dat cu capul şi e gol. Nu trebuie să facem un caz dintr-un jucător. Se poate întâmpla orice. Nu putem să dăm timpul înapoi, înaintea unei "finale", şi să-i tăiem capul. Cine a greşit? Ivan! Hai să-i tăiem capul. S-a întâmplat acum să luăm gol. Mi s-a întâmplat şi mie, aici, pe stadionul Steaua. Andrei, ca să-i fac pe plac lui, nu te mai chem la naţională data viitoare (n.r. - râde). Mersi! (n.r. - Ivan pleacă). Dacă nici noi nu suntemn alături de ei...", a adăugat Rădoi, vizibil mai relaxat. 

Afla mai multe despre: mirel radoiandrei ivanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare