Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi îşi poate lua la revedere de la Denis Alibec! Cât va lipsi după ce a fost operat + ultimele veşti despre atacant

Mirel Rădoi îşi poate lua la revedere de la Denis Alibec! Cât va lipsi după ce a fost operat + ultimele veşti despre atacant
Comentarii

Denis Alibec (30 de ani) s-a operat, după accidentarea suferită la adductori, iar veştile nu sunt tocmai bune, atacantul va lipsi cel puţin 10 săptămâni.

Alibec s-a accidentat pe 19 ianuarie, după „dubla” din meciul cu Istanbul Basaksehir, iar internaţionalul român a fost supus, recent, unei intervenţii chirurgicale, pentru ruptura unui tendon la adductori.
Ofiţerul de presă de la echipa la care evoluează Denis, Kayserispor, Mustafa Tokgoz, a lămurit situaţia jucătorului român.

Am ţinut o teleconferinţă cu Denis Alibec, medicul nostru din Spania, stafful nostru tehnic şi cel medical. Dorinţa lui Denis de a reveni rapid şi faptul că operaţia a decurs cu succes ne-au făcut să fim fericiţi. Timpul estimat în care Alibec se va alătura echipei este de 10 săptămâni”, a declarat Tokgoz, citat de Kayseri Gur Haber.Ca atare, Kayserispor trebuie să transfere un înlocuitor: „Va fi nevoie de întări la echipă pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon. Va trebui să aducem un marcator, trebuie să facem o echipă puternică în retur”, a declarat Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al clubului.



Conform celor spuse de ofiţer, Alibec nu va putea juca în duelurile pe care naţionala României le va avea cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) şi Armenia (31 martie).

  • 2 goluri are Denis Alibec la echipa naţională a României, în 17 meciuri

Patru transferuri deja făcute de Kayserispor sub comanda lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu a preluat acum trei săptămâni pe Kayserispor, iar de atunci formaţia turcă a făcut patru transferuri pentru a-l ajuta pe "Bursuc" în lupta pentru evitarea retrogradării. Până acum, echipa la care evoluează Alibec, Săpunaru şi Silviu Lung junior i-au transferat pe Ugur Demirok, Ramazan Civelek, Melih Okutan şi Anton Maglica. Kayserispor este pe locul 16, cu 24 de puncte în prima ligă din Turcia.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare