Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, la conferinţa de presă înainte de meciul cu Honduras: „Ştiu echipa de start” Cum vede duelul pentru locul 2 din grupă

Mirel Rădoi, la conferinţa de presă înainte de meciul cu Honduras: „Ştiu echipa de start” Cum vede duelul pentru locul 2 din grupă

Jocurile olimpice

Comentarii

Naţionala României va debuta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, joi, de la ora 14:00, împotriva celor de la Honduras.

România a fost repartizată în Grupa B la Jo de la Tokyo şi îi va avea ca adversari pe Honduras, Noua Zeelandă şi Coreea de Sud. 

La conferinţa de presă premergătoare partide de joi, Mirel Rădoi, selecţionerul României, a vorbit despre atmosfera din lot.

”Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest ştim echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaştem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din ţară şi de aici, din Japonia”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Favorita în opinia lui Rădoi

Rădoi o vede pe Coreea de Sud drept favorita din Grupa B. 

”Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă pentru că au avut nevoie de mai puţin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularităţile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv şi puternic. Totodată, selecţionerul lor este foarte bun. Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziţia secundă în grupă”, a mai spus Rădoi.

”Practic, cine câştigă în meciul Honduras-România are foarte mari şanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puţine informaţii despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, a conchis selecţionerul României.

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima) 

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima) 14:00, ora României

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)

România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României

Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Afla mai multe despre: jocurile olimpicetokyomirel radoi 

viewscnt
Articole similare