Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi la FCSB? ”Nu ştiu ce se va întâmpla peste o săptămână” Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali

Mirel Rădoi la FCSB? ”Nu ştiu ce se va întâmpla peste o săptămână” Ce a spus despre relaţia cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a rămas fără antrenor la FCSB după ce l-a demis pe Edi Iordănescu. Conform unor zvonuri, Mirel Rădoi ar fi pe lista omului de afaceri.

Rădoi a părăsit naţionala României după ratarea barajului pentru CM 2022. Liber de contract a fost intrebat despre situaţia lui Edi Iordănescu, dar şi dacă ar fi interesat de roş-albaştri. 

”Îmi pare rău de Edi (n.r. - Iordănescu, care a plecat de la FCSB), suntem prieteni, ştiu cum lucrează. Cred că FCSB ar fi fost o candidată serioasă cu el la campionat. Mă văd antrenând chiar şi în România, atât timp când va exista un contract foarte clar, nu am de ce să nu antrenez în România. Fotbalul e o pasiune prea mare ca să pot refuza. 

În momentul de faţă, nu mă întorc la FCSB. Nu ştiu, totuşi, ce se va întâmpla peste o săptămână. Am mai fost o dată, m-am certat cu naşul, ne-am împăcat. Mă duc a doua oară, să ne certăm iar?”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă după meciul cu Liechtenstein, scor 2-0. 

Rădoi nu ar fi la prima experienţă pe banca tehnică a FCSB-ului. Antrenorul a stat pe banca celor de la FCSB la 29 de meciuri, iar trupa roş-albastră a bifat 13 victorii, 7 remize şi 9 înfrângeri. Acesta a ajuns la vicecampioanei României pe 1 iunie 2015 şi a stat până pe 30 noiembrie.

Edi Iordănescu s-a despărţit de FCSB

Edi Iordănescu s-a despărţit de FCSB după mai puţin de trei luni petrecute la conducerea echipei! De la preluarea echipei de către Iordănescu Jr., FCSB a înregistrat două egaluri (0-0 cu Voluntari şi 1-1 cu Sepsi), o înfrângere (1-4 cu CFR Cluj) şi opt victorii la rând în toate competiţiile. Formaţia roş-albastră a câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

Edi Iordănescu o lasă pe FCSB pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, opt în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare