Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, mesaj de susţinere pentru Florin Andone şi Dragoş Nedelcu, accidentaţi grav în ultimul weekend. "Tricolorii sunt alături de voi!"

Mirel Rădoi, mesaj de susţinere pentru Florin Andone şi Dragoş Nedelcu, accidentaţi grav în ultimul weekend. "Tricolorii sunt alături de voi!"

Echipa națională

Comentarii

Staff-ul primei reprezentative, condus de Mirel Rădoi, este aproape de cei doi tricolori care au suferit accidentări grave la finalul săptămânii trecute.

Florin Andone, 27 de ani, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept în partida pierdută de Galatasaray în faţa lui Rizespor, 0-2. Dragoş Nedelcu, 23 de ani, a suferit o accidentare la genunchiul drept în finalul partidei CFR Cluj - FCSB 1-0. Ambele leziuni vor necesita o perioadă de recuperare îndeungată.

Staff-ul medical al naţionalei este în contact cu specialiştii din acest domeniu de la cluburile unde joacă Dragoş Nedelcu şi Florin Andone, iar atât eu, cât şi colegii mei din staff-ul tehnic, suntem şi vom fi alături de cei doi în procesul de refacere care urmează. Vestea acestor accidentări ne-a întristat mult, dar avem încredere în puterea mentală a celor doi şi sunt convins că vor reuşi să revină cât mai curând în circuitul echipei naţionale. Tricolorii sunt alături de voi, băieţi! Vă aşteptăm pe teren şi în tricoul României!”, a declarat selecţionerul Mirel Rădoi.

Florin Andone are 25 de selecţii la echipa naţională, reuşind 2 goluri. Dragoş Nedelcu a bifat două jocuri la prima reprezentativă şi a fost component al naţionalei U21 condusă de Mirel Rădoi la Campionatul European de tineret de vara trecută, atunci când România a ajuns până în semifinalele competiţiei, calificându-se la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare