Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, mesaj genial la conferinţa de presă: ”Coman mi-a dat în seara asta o palmă”. Moment decisiv pe final: ”Radu ne-a salvat”

Mirel Rădoi, mesaj genial la conferinţa de presă: ”Coman mi-a dat în seara asta o palmă”. Moment decisiv pe final: ”Radu ne-a salvat”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi l-a felicitat pe Florinel Coman şi a recunoscut că jucătorul i-a dat o palmă cu această evoluţie. Selecţionerul a explicat că parada lui Ionuţ Radu, din finalul partidei, la scorul de 2-2, a fost momentul decisiv al confruntării cu Anglia.

”Eu nu ştiu de unde au avut băieţii ăştia atâta energie ca să alerge atât de mult. Sunt un român mândru! Mă bucur că băieţii au înţeles ce şansă au. La 2-2, vă zic sincer, nici eu nu mai credeam că vom câştiga. Am încercat atunci să blocăm zonele unde ei erau puternici, pentru că nu mai puteam să ţinem jocul pe contre.

Florinel Coman mi-a dat în seara asta o palmă pe care eu o aştept mereu. Eu asta aştept de la fiecare jucător care intră pe teren. A intrat pe teren şi a făcut diferenţa. Şi-a câştigat locul de titular. Datorită lui Florinel Coman am câştigat azi. În momentul ăsta, Florinel chiar e adevăratul Mbappe.

Avem avantajul de a juca ultimii şi vom vedea exact ce se va întâmpla şi de ce avem nevoie pentru a ne califica în semifinale.

Cred că momentul în care Ionuţ Radu a avut acea paradă la 2-2 a fost decisiv. Ne-am dat seama că trebuie să suferim şi mai mult dacă vrem să obţinem un rezultat bun.

E a doua pagină de istorie. Încă n-am terminat cartea aia pe care vrem s-o scriem împreună”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă de după meciul cu Anglia.

Afla mai multe despre: radoiangliaromania 

viewscnt
Articole similare