Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi negociază cu cei de la FRF? ”Mi-a şoptit o păsărică”. Ce detalii au apărut în presă

Mirel Rădoi negociază cu cei de la FRF? ”Mi-a şoptit o păsărică”. Ce detalii au apărut în presă

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Mirel Rădoi negociază cu cei de la FRF? ”Mi-a şoptit o păsărică”. Ce detalii au apărut în presă

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Cei de la FRF consideră că ar putea să îl convingă pe Rădoi să mai rămână.

Chiar azi, Valeriu Răchită a dezvăluit în presă că Mirel Rădoi şi şefii FRF ar urma în cursul acestei zile să se întâlnească pentru a negocia un nou contract pentru cârma echipei naţionale a României.

„O păsărică mi-a şoptit că în cursul zilei de astăzi Mirel Rădoi se va aşeza la masă cu un conducător al FRF pentru a continua munca la echipa naţională. Îmi aduc aminte de o replică din «O noapte furtunoasă»: «Sper să aibă o inspiraţiune ingenioasă». La fel sper şi eu ca cei din FRF să aibă o inspiraţiune ingenioasă şi să aleagă selecţionerul corect”, a declarat Valeriu Răchită la Pro X.

Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţională

Cu lacrimi în ochi, Mirel Rădoi şi-a luat rămas bun de la echipa naţională. Succesul cu Liechtenstein a fost ultimul lui meci ca selecţioner, însă România a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială.

„Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Pentru mine lucrurile sunt clare, cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eşecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie.

Am luat decizia finală de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Le-am comunicat băieţilor”, a spus Rădoi la conferinţa de presă de după victoria cu Liechtenstein. 

Afla mai multe despre: nationala romanieimirel radoivaleriu rachita 

viewscnt
Articole similare