Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi nu crede că Universitatea Craiova are un lot suficient de puternic pentru a se bate la titlu: ”E maximum ce poate”

Mirel Rădoi nu crede că Universitatea Craiova are un lot suficient de puternic pentru a se bate la titlu: ”E maximum ce poate”

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că Universitea Craiova nu are un lot suficient de puternic pentru a se putea lupta la campionat. În schimb, selecţionerul naţionalei U21 susţine că oltenii pot câştiga Cupa.

”Nu ştiu. Toată lumea a vorbit de Craiova ca şi cum ar putea să ia titlul. Printr-o conjunctură ajunsese în care Steaua a pierdut cu Viitorul şi CFR a făcut egal, în care ok, poate juca şi cu Steaua şi cu CFR le bătea şi ajungea la un punct de primul loc. Craiova are o echipă bună, nu are un lot bun. Şi e maximum ce poate Craiova lua. Adică locul 3 şi Cupa. Nu cred că are Craiova un lot de a câştiga campionatul. Poate Steaua să mai piardă o partidă şi ei să vină pe locul 2, dar  în momentul de faţă Craiova nu cred că are lot de campionat”, a spus Mirel Rădoi ÎN EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

Universitatea Craiova a obţinut doar nouă puncte în cele şase meciuri disputate până acum în play-off-ul Ligii 1 şi mai are doar şanse pur teoretice de a câştiga titlul în acest sezon.

Oltenii vor întâlni, astăzi, de la ora 18, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1. Meciul va fi ÎN DIRECT la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare