Experiențe împreună.
You are here:

Mirel Rădoi nu crede că Universitatea Craiova are un lot suficient de puternic pentru a se bate la titlu: ”E maximum ce poate”

Mirel Rădoi nu crede că Universitatea Craiova are un lot suficient de puternic pentru a se bate la titlu: ”E maximum ce poate”

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi este de părere că Universitea Craiova nu are un lot suficient de puternic pentru a se putea lupta la campionat. În schimb, selecţionerul naţionalei U21 susţine că oltenii pot câştiga Cupa.

”Nu ştiu. Toată lumea a vorbit de Craiova ca şi cum ar putea să ia titlul. Printr-o conjunctură ajunsese în care Steaua a pierdut cu Viitorul şi CFR a făcut egal, în care ok, poate juca şi cu Steaua şi cu CFR le bătea şi ajungea la un punct de primul loc. Craiova are o echipă bună, nu are un lot bun. Şi e maximum ce poate Craiova lua. Adică locul 3 şi Cupa. Nu cred că are Craiova un lot de a câştiga campionatul. Poate Steaua să mai piardă o partidă şi ei să vină pe locul 2, dar  în momentul de faţă Craiova nu cred că are lot de campionat”, a spus Mirel Rădoi ÎN EXCLUSIVITATE la Telekom Sport.

Universitatea Craiova a obţinut doar nouă puncte în cele şase meciuri disputate până acum în play-off-ul Ligii 1 şi mai are doar şanse pur teoretice de a câştiga titlul în acest sezon.

Oltenii vor întâlni, astăzi, de la ora 18, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1. Meciul va fi ÎN DIRECT la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi revăzute pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe