Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi nu se poate prezenta la reunirea naţionalei, dar ar putea să stea pe bancă la meciul cu Macedonia. Comunicatul FRF

Mirel Rădoi nu se poate prezenta la reunirea naţionalei, dar ar putea să stea pe bancă la meciul cu Macedonia. Comunicatul FRF

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că situaţia selecţionerului Mirel Rădoi, testat pozitiv cu coronavirus, este neschimbată, astfel că tehnicianul, deşi este asimptomatic, nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor.

“Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a tricolorilor. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru”, se arată pe site-ul FRF.

Mirel Rădoi ar putea fi pe banca naţionalei la partida cu Macedonia de Nord, de joi, dacă se va negativa până atunci, a precizat federaţia.

Echipa naţională va disputa trei partide în luna martie, toate în preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare