Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi nu va mai continua la naţionala României: ”Am luat decizia finală. Îmi asum eşecul din campanie”

Mirel Rădoi nu va mai continua la naţionala României: ”Am luat decizia finală. Îmi asum eşecul din campanie”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale!

„Tricolorii” au încheiat grupa J pe locul 3 şi au ratat barajul pentru Cupa Mondială.

„Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Pentru mine lucrurile sunt clare, cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eşecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Le-am comunicat băieţilor”, a spus Rădoi la conferinţa de presă. 

"Pozitiv sunt multe lucruri care ne-au bucurat, ne-am pus amprenta, cu joc de posesie de la portar. În ultima treime am pus presiune. Sunt lucruri care trebuie să continue, indiferent de cine va fi, pentru că jucătorii care sunt acum la naţională sunt de profilul ăsta. Dacă vom începe să-i retragem în propriul careu, atunci vom rata o nouă calificare, ca în această campanie. 

Conform contractului, nu am începlinit obiectivul, cele două locuri, condiţia necesară pentru a vedea ce să facem. Ştiind despre perioada asta, am zis că după s-a terminat, nu mai continui. Dacă era pe o perioadă mai lungă, poate stăteau altfel lucrurile. Cred că următorului selecţioner i-ar trebui un contract mai lung", a adăugat Rădoi.  

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018 urmând absenţa de la Qatar 2022.

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare