Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, o nouă replică în privinţa plecării de la naţională: "Nu regret că am acceptat". Cu ce probleme se confruntă

Mirel Rădoi, o nouă replică în privinţa plecării de la naţională: "Nu regret că am acceptat". Cu ce probleme se confruntă

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, că nu se gândeşte la demisie, subliniind că la meciul cu Norvegia este momentul revanşei. De asemenea, a analizat şi problemele din lotul convocat pentru partidele din noiembrie.

Mirel Rădoi: "Nu regret că am acceptat să preiau naţionala"

Mirel Rădoi a anunţat că va analiza dacă va rămâne la naţionala României, după meciurile din noiembrie. Până la acel moment, selecţionerul a cerut concentrare din partea tricolorilor:

"Nu mă deranjează că apar nume de posibili selecţioneri, s-a întâmplat şi când era Victor Piţurcă, deja calificat cu naţionala la EURO 2008. Cred că fiecare doreşte să antreneze echipa naţională. Absenţa lui Vlad Chiricheş este o pierdere, dar cine a venit în locul lui va trebui să se ridice la nivelul aşteptărilor. Cu Norvegia e momentul revanşei, şi ca atitudine şi rezultat. Îmi doresc ca implicarea jucătorilor, indiferent de rezultat, să fie de sută la sută. Asta e prioritar. Privind în urmă şi viitor, nu regret că am acceptat să preiau naţionala mare.

Ce mă ţine la naţională? Contractul, spiritul, atmosfera. Vom avea o analiză mai târziu, ne dorim ca prin prisma jocului să reuşim o atitudine pozitivă. În momentul de faţă nu mă gândesc la demisie, ne dorim ca prin prisma jocului, să reuşim să o atitudine pozitivă, să nu mai avem momente de panică", a declarat Rădoi.

După ce a pierdut patru fotbalişti din lotul iniţial anunţat, Mirel Rădoi a vorbit despre problemele din lot: 

"Cele mai multe absenţe le avem în zona fundaşilor centrali şi în zona mijlocaşilor centrali. Acolo sunt cel puţin şapte absenţe, dar avem aecastă listă, unde dispun de un mare număr de jucători şi vom vedea cum se desfăşoară această activitate în funcţie de cum vom aborda aceste partide şi de cum vor arăta ei la antrenament. Cred că vom afla care sunt jucătorii care imediat, în cazul unei accidentări, pot apărea titulari în echipa naţională", a mai spus selecţionerul. 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare