Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, propus în Arabia Saudită. Selecţionerul României, aproape de Al Hilal: "E uriaş acolo. În orice moment, el e o variantă"

Mirel Rădoi, propus în Arabia Saudită. Selecţionerul României, aproape de Al Hilal: "E uriaş acolo. În orice moment, el e o variantă"

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi poate antrena în Arabia Saudită al Al Hilal, echipă unde a jucat timp de doi ani şi jumătate şi unde este foarte apreciat din cauza perioadei sale acolo.

Selecţionerul României este şi acum foarte în inimile fanilor, datorită faptului că în perioada pe care a petrecut-o la Al Hilal a dat totul pentru echipă, iar suporterii clubului din Arabia Saudită au observat acest lucru şi au rămas în minte cu numele cu numele şi momentele alătrui de Mirel Rădoi.

Pentru Look Sport Live, Ciprian Panait a povestit o experienţă pe care a trăit-o alături de Rădoi, în 2017, atunci când au mers la sărbătorirea titlului câştigat de Al Hilal.

"Cel mai mare jucător român care a lăsat o urmă adâncă în zona respectivă e Mirel Rădoi. Ce îl avem noi pe Hagi aici, aşa e Rădoi acolo, pentru Al Hilal. Se închină oamenii în faţa lui. În zona arabă, dacă ei simt că dai orice, chiar dacă ai anumite limite, iei orice de la ei. El s-a adaptat acolo foarte bine şi a căpătat o anumită notorietate.

A fost chemat la sărbătoarea titlului din 2017. Am avut onoarea să mă aflu în lojă cu el. Atunci, când a început festivitatea am coborât de la tribuna oficială cu Mirel Rădoi. Când a intrat Rădoi pe teren, toată lumea a început să îl aplaude, să îl aclame. Am simţit că trebuie să fac doi paşi în spate. E uriaş acolo. În orice moment, Mirel Rădoi va fi o soluţie pentru Al Hilal", a declarat Ciprian Panait pentru cei de la Look Sport Live.

Mirel Rădoi a fost fotbalistul celor de la Al Hilal timp de doi ani şi jumătate în perioada ianuarie 2009 şi iulie 2011. El a fost transferat de la FCSB pentru 6 milioane de euro, o sumă importantă la acea vreme. În perioada petrecută în Arabia Saudită, despre Rădoi se spunea că era pe lista celor de la Inter.

Mirel Rădoi a evoluat în 57 de partide pentru Al Hilal, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 4 assist-uri. Alături de gruparea din Arabia Saudită, selecţionerul României a câştigat de două ori campionatul şi o Cupă a Prinţului.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare