Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi pune piciorul în prag la naţională: "Nu avem ce să căutăm nici la un baraj de Cupa UEFA Intertoto, dacă nu facem asta"

Mirel Rădoi pune piciorul în prag la naţională: "Nu avem ce să căutăm nici la un baraj de Cupa UEFA Intertoto, dacă nu facem asta"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că naţionala României nu ar avea ce să caute nici măcar la un “baraj de Cupa UEFA-Intertoto” dacă va reuşi să se impună în meciurile cu Armenia şi cu Islanda şi nu va câştiga în ultima etapă a grupelor de calificare la Cupa Mondială, cu Liechtenstein.

"O să fiu sincer cu voi. Nu câştigăm în Liechtenstein, atunci, cu tot respectul, nu avem ce să căutăm la un baraj"

El a precizat că la meciul cu Armenia tricolorii trebuie să atace “cu toate resursele”: "Tocmai meciul decisiv s-ar putea să fie tot contra Islandei. Chiar dacă imediat după meciul cu Germania am declarat că mai avem trei finale, pot fi sincer cu voi şi să spun că din trei meciuri avem două finale. Dacă noi reuşim să câştigăm mâine seară cu Armenia şi meciul cu Islanda şi nu câştigăm în Liechtenstein, atunci, cu tot respectul, nu avem ce să căutăm la un baraj de Cupa UEFA Intertoto. Nu putem vorbi de Cupa Mondială dacă nu suntem în stare să câştigăm în Liechtenstein. Ăsta e punctul meu de vedere. E lucrul pe care l-am transmis jucătorilor", a spus selecţionerul, în cadrul conferinţei de presă. 

"Nu am văzut reacţiile de după meciul cu Germania, am patru luni de zile de când nu mai urmăresc, mi-am făcut o bulă. Nu am văzut dacă au fost laude sau nu. Aspectele pozitive", a adăugat Rădoi, pentru care partida de luni, de pe stadionul Steaua, este o revenire acasă: “Pentru mine e ca şi cum m-aş întoarce acasă”.

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania armenia 

viewscnt
Articole similare