Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, "radiografiat" după meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord: "Am văzut cu ochi buni numirea lui" | EXCLUSIV

Mirel Rădoi, "radiografiat" după meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord: "Am văzut cu ochi buni numirea lui" | EXCLUSIV
Comentarii

La finalul a trei meciuri ale echipei naţioanel, în care România nu a primit gol de la Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord, Mirel Rădoi a fost "radiografiat" de Victor Becali, invitatul lui Dan Udrea la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. Agentul a spus că Rădoi încearcă să joace un fotbal pe care naţionala mare nu l-a mai practicat.

Mirel Rădoi, "radiografiat" după meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord

Invitat la Telekom Sport, Victor Becali a vorbit despre rezultatele reuşite de Mirel Rădoi ca selecţioner la echipa mare a României.

Becali a spus că a privit cu ochi buni de la început venirea lui Rădoi pe banca tehnică a României, dar subliniat şi minusurile pe care le are Rădoi, în opinia sa.

"Eu am fost unul dintre cei care am spus la început că... A făcut o performanţă bună cu naţionala mică, va fi o schimbare la echipa naţională. Am văzut cu ochi buni această numire. Părerea mea e că un tip prea rigid, încăpăţânat. Vrea să joace un joc pe care noi nu prea l-am practicat. Am avut jucători valoroşi, nu-i mai avem. Din punctul meu de vedere, un antrenor bun e cel care joacă, cu ce are la dispoziţie. Trebuie să te adaptezi", a spus Victor Becali, la Telekom Sport.

România, fără gol primit trei meciuri la rând în preliminariile CM 2022

Cu Mirel Rădoi la timonă, România nu a primit gol în această pauză dedicată meciurilor pentru echipa naţională. Tricolorii au întâlnit pe rând Islanda, coşmarul din play-off-ul pentru EURO 2020, Liechtenstein şi Macedonia de Nord. România nu a primit gol şi a câştigat şapte puncte din nouă posibile, rezultate care au dus-o pe locul trei în grupa de calificare, cu 10 puncte, la un punct în spatele Armeniei, cu care avem meci direct la Bucureşti, şi la cinci puncte de Germania, liderul grupei J.

Afla mai multe despre: victor becaliechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare