Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi s-a antrenat din greu alături de puştii de la U21. Fostul internaţional împlineşte astăzi 37 de ani

Mirel Rădoi s-a antrenat din greu alături de puştii de la U21. Fostul internaţional împlineşte astăzi 37 de ani

FRF

Comentarii

Miercuri seara, selecţionata Under 21 a avut programată o nouă şedinţă de pregătire în cantonamentul din Wolverhampton. Noul manager sportiv al lotului, Mirel Rădoi, s-a alăturat jucătorilor pregătiţi de selecţionerul Daniel Isăilă, participând la câteva dintre exerciţiile efectuate.

Antrenamentul a durat aproximativ 90 de minute. Andrei Burlacu nu s-a pregătit nici de data asta, fiind în continuare menajat din cauza unor probleme musculare. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Cătălin Căbuz. În schimb, Mihai Dobre şi Adrian Petre s-au alăturat lotului şi s-au antrenat alături de colegii lor.

Pe perioada cantonamentului tricolorii vor disputa şi două meciuri amicale: cu Anglia U21 pe 24 martie de la ora 19:15 (ora României) şi cu Wolverhampton U23 pe 27 martie de la ora 16:00 (ora României).

Meciul României U21 contra generaţiei care a câştigat Campionatul Mondial U20 în 2017 se va disputa pe stadionul Molineux, unde Wolverhampton dispută jocurile de pe teren propriu, şi va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a echipei naţionale a României. Cel de-al doilea meci, cel cu Wolverhampton U23, se va juca pe acelaşi stadion.

Următorul meci oficial al naţionalei U21 a României este cel cu Portugalia, din septembrie.

Afla mai multe despre: mirel radoimanager sportivunder 21daniel isaila 

viewscnt
Articole similare