Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, semnal de alarmă pentru elevii săi: "Islanda a avut contra Belgiei doar doi jucători care vor juca împotriva noastră!"

Mirel Rădoi, semnal de alarmă pentru elevii săi: "Islanda a avut contra Belgiei doar doi jucători care vor juca împotriva noastră!"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi a vorbit la Telekom Sport despre barajul dintre România şi Islanda.

mul care a condus prima reprezentativă spre o victorie impresionantă în Austria a dezvăluit că atât el, cât şi staff-ul său, caută să înlăture presiunea de pe umerii jucătorilor de la naţională: "Încercăm ca toată presiunea să o contabilizăm noi, să o luăm noi de pe umerii jucătorilor" a mărturisit Rădoi, la Telekom Sport.

El a tras un semnal de alarmă şi a avertizat că adevărata faţă a Islandei, nu este cea din partida cu Belgia, meci în care nordicii au fost umiliţi: "România a câştigat în Austria şi Islanda a pierdut în Belgia cu un scor dramatic, putem zice că mergem acolo şi câştigăm sigur. În acelaşi timp, din primul 11 aliniat împotriva Belgiei, sunt doar doi jucători pe care îi vom regăsi împotriva noastră, fundaşul stânga Skulasson şi fundaşul central Bjarnason" a mai explicat selecţionerul României.

"Va trebui ca noi în continuare să arătăm încredere jucătorilor, pentru că e un meci în care adversarul, din punct de vedere fizic stă foarte bine în duelurile defensive" a mai atras atenţia, Mirel Rădoi. 

Forul continental a decis ca semifinalele barajelor din Liga Naţiunilor, unde România întâlneşte Islanda, să se joace pe 8 octombrie, în timp ce finalele, unde, în cazul unui succes, ”tricolorii” ar juca împotriva Bulgariei sau Ungariei, se vor disputa pe 12 noiembrie.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare