Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi şi-a motivat cea mai surprinzătoare convocare: „Nu putea să lipsească în acest moment de la echipa naţională”

Mirel Rădoi şi-a motivat cea mai surprinzătoare convocare: „Nu putea să lipsească în acest moment de la echipa naţională”

Echipa națională

Comentarii

Sergiu Buş (27 de ani) e convocarea surpriză a lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria din UEFA Nations League. Selecţionerul şi-a explicat decizia la prima conferinţă de presă de la această acţiune a „tricolorilor”.

Convocarea lui Sergiu Buş a luat prin surprindere pe multă lume. Din momentul în care a ajuns la FCSB, atacantul nu a marcat niciun gol şi a fost schimbat de fiecare dată la pauză, Roş-albaştrii au jucat două meciuri până în prezent, cu Astra Giurgiu în campionat şi cu Shirak, în Europa League.

FCSB a câştigat ambele partide cu acelaşi scor, 3-0, dar Buş nu s-a regăsit niciodată pe lista marcatorilor.

„Aici am văzut că s-a creat o discuţie mai delicată. Cred că la majoritatea jucătorilot nu ne putem edifica asupra selecţiei doar după ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, indiferent că sunt jucători care au avut meciuri oficiale sau amicale.

La Sergiu este situaţia care a avut-o în trecut. A fost golgheterul celor de la Gaz Metan, a tras echipa după el şi a calificat-o în play-off. Cred că nu putea să lipsească în acest moment de la echipa naţională.

În al doilea rând, face parte din planul nostru pentru meciuri pentru că este un atacant care agresează mult fundaşii centrali, cere mult mingea în adâncime”, a declarat Mirel Rădoi.

Sergiu Buş se află la prima sa convocare la echipa naţională de seniori a României. Sezonul trecut, atacantul a marcat 11 goluri pentru Gaz Metan Mediaş, zece în campionat şi unul în Cupa României.

Afla mai multe despre: radoibusfcsb 

viewscnt
Articole similare