Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi şi-a schimbat ideea de joc la naţională! ”Aveam opt muncitori, doi fotbalişti şi un geniu!” EXCLUSIV

Mirel Rădoi şi-a schimbat ideea de joc la naţională! ”Aveam opt muncitori, doi fotbalişti şi un geniu!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a decis să îşi schimbe ideea de joc la echipa naţională.

Chiar dacă România a avut un joc mai bun în ultimele meciuri şi are şanse să se califice la baraj, selecţionerul a anunţat că pleacă de la echipa naţională după ce îi expiră contractul cu Federaţia. Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În ciuda acestei victorii şi a faptului că România este aproape de baraj, Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională, în noiembrie, când îi expiră contractul cu Federaţia.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, susţine că Rădoi şi-a schimbat ideea de joc şi că asta a demonstrat că selecţionerul este realist şi a văzut ce poate să facă. 

”Pentru mine a fost o bucurie să văd că Mirel Rădoi îşi schimbă ideea de a juca fotbal. Mă uit pe ce lot avem şi văd că nu avem acel tip de jucători care ne-ar permite să jucăm ce vrea toată ţara. Am făcut rezultat, inclusiv la Campionatul Mondial, având grijă să avem cel puţin opt oameni în spatele mingii. Aveam opt muncitori, doi fotbalişti şi un geniu. Asta înseamnă să fii realist şi să vezi ce poţi”, a spus Andrei Vochin. 

Afla mai multe despre: mirel rădoi-românia-echipa naţională-andrei vochin 

viewscnt
Articole similare