Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, tot pozitiv. Cum se simt Nicolae Dică&Co + Problema care le dă bătăi de cap

Mirel Rădoi, tot pozitiv. Cum se simt Nicolae Dică&Co + Problema care le dă bătăi de cap

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost testat pozitiv cu noul corona virus, săptămâna trecută, chiar înainte de meciurile preliminare de la Campionatul Mondial din 2022.

Selecţionerul României a repetat, ieri, testul, iar azi i-a venit rezultatul: tot pozitiv. Astfel că şansele ca Rădoi să stea pe banca naţionalei la meciul cu Macedonia de Nord din 25 martie scad drastic. România, după Macedonia, se va lupta cu Germania, pe 28 martie şi Armenia, 31 martie. România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. În absenţa lui Rădoi, secundul Nicoale Dică şi staff-ul său vor conduce naţionala României, aceştia fiind toţi apţi, cu teste negativeSurse federale susţin că Mirel va repeta testarea şi în weekend, sperând să obţină cât mai rapid două teste negative consecutive, ca să poată conduce echipa la meciul cu Germania, din 28 martie. 

Are virusul dar nu ştie de când. Este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. Este o perioada mai aşa dar va face un test şi după vom vedea. Dacă va avea două teste negative va putea să vină la echipa naţională. Poate să stea la meciul cu Macedonia pe banca dar doar să aibă 2 teste negative consecutive. Eu şi staff-ul vom conduce echipa, aşa este normal. Presiune mare a fost mereu pe mine, când am venit lângă Mirel am ştiu ce mă aşteaptă şi mereu mi-am asumat. Când am avut rezultate negative şi eu am răspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Într-adevăr când este Mirel acolo e altceva, noi sperăm că acest lucru, faptul că lipseşte, să se simtă cât mai puţin”, a declarat Dică în direct la Telekom Sport 1.

Încă o problemă le dă bătăi de cap tricolorilor, care deşi aveau programată reunirea lotului duminică, vor fi în formulă completă abia marţi, dat fiind faptul că, o parte din stranieri, Stanciu, Niţă, Hagi Jr şi Mogoş au ultimul meci abia duminică seara. 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicanationala romaniei 

viewscnt
Articole similare